UNLTD SWIM

UNLTD SWIM

In 2013 is Team Unltd opgericht om te gaan strijden op het hoogste triathlon niveau van Nederland; de Lotto Eredivisie. Na 2 mooie jaren deed Unltd een stapje terug naar de Eerste Divisie. Met een gewijzigd team en een ander concept.

Hoofdsponsoren
www.alphatron.com, www.bolidt.nl (hoofdsponsoren)
www.ridley-bikes.com, www.coney.nl, GMT Services, www.Unltd-Sportswear.nl, www.brouw.org en www.censmedia.nl (co-sponsoren)

Eén gezamenlijke gedachte: de échte wil om persoonlijke- en teamdoelen te behalen.

Dit team gaat verder, denkt onbegrensd. Door routines te doorbreken, samenwerking aan te gaan en prikkels te zoeken. Door ook buiten het team uitdagingen te stimuleren. Door onbegrensd te denken en te handelen, Unlimited – Unltd.

Unltd 2.0
Sinds 2016 richt Unltd zich op het opleiden van regionale talenten. Door kennis en ervaring over te brengen, doelen te bereiken.
Naast de Triathlon Eerste Divisie start Unltd vanaf 2016 ook de nieuwe Run Bike Run Competitie!

Op 8 januari 2016 is Stichting Unltd opgericht. Door deze onafhankelijkheid wil Unltd nog beter (regionale) talenten kunnen opleiden en een meerwaarde zijn voor regionale verenigingen.

In 2017 is Unltd gegroeid van 12 naar 33 atleten. Van 1 team in 2 competities naar 4 teams in 7 competities!

Mindset
Unltd is gebouwd om de Unltd Mindset. Als jij iets wil, ga ervoor. Zoek naar mogelijkheden om die wil te bereiken’. Durf, denk, doe en deel!

Zoek ons op bij wedstrijden en check onze facebook pagina!

ONZE EVENEMENTEN

Powered by Khore by Showthemes