Albeda College

Albeda College

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, zijn wij een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam. Ons onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, gemeenten, deelgemeenten en overheidsinstellingen.

De opleiding Sport en Bewegen heeft het landelijke vignet Gezonde School behaald! Het vignet Gezonde School is een erkenning voor scholen/opleidingen die structureel werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun studenten en medewerkers. En dat doen wij!

Zorg voor een actieve leefstijl
Zo zorgen we voor actieve en gezonde studenten, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de studenten. Met enige regelmaat maken studenten van andere opleidingen van het Albeda College kennis met studenten van de opleiding sport en bewegen. Meestal gaat het hier om meedoen met een sportprogramma “gezonde leefstijl” dat door studenten van sport en bewegen is samengesteld.

ONZE EVENEMENTEN

Powered by Khore by Showthemes